2021. augusztus 25., szerda

Göcsej -i szelídgesztenye csemete Zalából 20-30 cm gesztenye bármikor ültethető!Továbbértékesítésre - Jelenlegi ára: 299

 kép szerinti   
Egész évben ültethető.
nem kell várni a hirdetés  lejáratig!
tavaszi kelésű, az anyafák alatt nőttek, de aki lát benne fantáziát, akkor kevés továbbnevelésével 1000-3000 ft -ért adhatja db-ját.... Továbbnevelésre -értékesítésre is     vékony szárúak, kb szívószál vastagságúak,  gazdag gyökérzettel
15-25 cm magasak és kb 200 db lesz
A képeken látható gyökeres 25 cm-s a föld felett mérve!!
többféle fajta, nagy szeműekCserépbe, erkélyre vagy kiültetni is jó. Az ár 1 tőre vonatkozik, csak eladáskor lesz kiszedve, frissen!
3 tő vásárlását ajánlom a sikeresség végett.
 A szállítás postán, cipős dobozban, levélként, gyökerüket vizes papírtörlőbe tekerve+nejlonszatyor, hét elején feladva, hogy ne száradjon a postán és még hétközben odaérjen! eddig ez bevált. A postázás : másnapra ott van!  ahogy választja úgy adom fel! fox nincsCsomagolási díj nincs!
 futár - postadíjakról a szolgáltatónál érdeklődjön, a postadíj nem valós és 1 csomagban több db-t is küldök, a vatera számlálója nem jól számol.
 
 tettem fel még őszibarackcsemetét is olcsón
 Cserépbe, erkélyre vagy kiültetni is jó.
  Sajnos elfoglaltságom végett a termékeket Lentiben tudom csak személyesen átadni, illetőleg a vevő választása szerint adom fel postán, vagy bármilyen futárral.
  
Ha a vevő kéri, előbb is lezárom az aukciót!
 
Ha ez a kedvező minimál ár sem felel meg az elképzelésének, kérem javaslatát és amennyiben megfelelő részemre is, úgy módosítani fogom azt !!!!!


Jelenlegi ára: 299 Ft
Az aukció vége: 2021-08-26 11:12 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése