2019. június 25., kedd

Xiaomi Elektromos Fogkefe Mi Electric Fehér - Jelenlegi ára: 14 399 Ft

Xiaomi Elektromos Fogkefe Mi Electric Fehér
 
Magas hatásfokú szónikus okosfogkefe. Tömör, korróziónak ellenálló, fémmentes fogkefe fej Többféle, előre beállított fogmosási mód. A fogmosás apró dolognak tűnhet, de meglepően fontos tevékenység, amely kihatással lehet mindennapi életére. A megfelelő fogmosási szokások nemcsak egészségesebb mosollyal ruházzák fel, de magabiztosabbá is tehetik. Hogyan őrizhető meg a fogak egészsége és tehet szert magabiztos mosolyra? A Xiaomi Elektromos Fogkefe Mi Electric Fehér elektromos okos fogkefe a válasz. Magas minőségű mágneses levitációs motor. A fogkefének nemcsak magas frekvenciájú rezgése, de kiemelkedő ereje is van. A japán és német mérnökök által kifejlesztett szonikus motor 31000 rezgés / perc teljesítményre képes. Fogaihoz érintve is a fogkefe feje megtartja ezt a sebességet, így hatásosabban tisztíthatja a fogait, mint a hagyományos fogkefékkel.
 
3 különböző üzemmód. A ki- és bekapcsoló gomb használatával váltogathat a normál / gyenge / egyedi beállítások között, így Ön kiválaszthatja a fogai számára legmegfelelőbb üzemmódot. Mobilos alkalmazással a hatásosabb fogmosásért. Okos telefonnal elérhető alkalmazás segítségével egyedi beállítást hozhat létre: beállíthatja a fogmosás időtartamát, a rezgés intenzitását és módját. Az okos fogkefében található érzékelőknek köszönhetően folyamatosan méri és értékeli a technikáját, amelyről visszajelzést is küld Önnek. A letölthető alkalmazás Bluetooth technológiával csatlakozik az eszközhöz. Továbbá, az alkalmazás segítségével a fogmosások időtartalmáról, a megmosott fogak lefedettségéről, stb. napi / heti / havi bontásban készült statisztikát érhet el.
 
Egy töltéssel akár 18 napon keresztüli fogmosást biztosít. A Mi Soni elektomos fogkefe 700mAh lítium akkumulátorral rendelkezik, amely hosszú élettartamot biztosít. Akár 18 napnyi fogmosásra elegendő töltéssel is felruházhatja (normál mód, napi 2x2 perc fogmosás mellett). Mobilos alkalmazás segítségével nyomon követheti az akkumulátor töltöttségét, így mindig tudhatja, hogy az mennyit bír még. Az univerzális USB-portnak köszönhetően szinte bármilyen hordozható töltőn vagy számítógépen tölthető. IPX7 vízálló tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja az Ön biztonságát, és azt, hogy vízbeesés esetén sem megy tönkre a készülék.
 
Akkumulátor: 700 mAh
Tölthető Fogantyú
Védelem: IPX7
Méretei kb.: 18, 7 x 2, 8 x 2, 8 cm
 
Xiaomi
 
A Xiaomi Inc. kínai elektronikai vállalat, melynek székhelye Pekingben található. Nevének jelentése szó szerint ? rókafarkú köles?. A Xiaomi okos telefonokat,  alkalmazásokat és fogyasztói elektronikai termékeket tervez, gyárt és értékesít.  Első okos telefonja 2011 augusztusában került piacra, azóta a Xiaomi jelentős piaci részesedést szerzett Kínában, és házvezérlő rendszerek (okos otthon) gyártásával is foglalkozni kezdett.
 
A cég Kínán kívül is terjeszkedik,  Malajziába, Szingapúrba,  Indiába,  Indonéziába és a Fülöp-szigetekre. Az IDC szerint 2014-ben a Xiaomi a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártója volt,  a Samsung és az Apple mögött, megelőzve a Lenovo-t és az LG -t. Ugyancsak 2014-ben a Xiaomi a legnagyobb okostelefon-szállító lett Kínában, megelőzve a Samsungot. A Xiaomi termékeit a Foxconn és az Inventec gyártja.
 
Szállítási idő: 5-7 munkanap

Jelenlegi ára: 14 399 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése