2019. június 28., péntek

CASADA POWER BOARD TESTÉPÍTŐ FITNESZGÉP - Jelenlegi ára: 94 900 Ft

A Power Boarddal történő edzés javasolt a kevés szabadidővel rendelkezőknek, illetve azoknak, akik túlsúly, ízületi vagy gerincprobléma miatt nem tudnak aktívan sportolni. Ideális edzésmódszer azoknak is, akik gyors eredményt szeretnének elérni. A 15-20 perces Power Board edzés izommunka szempontjából egy teljes aerobic órának felel meg. Az emberi szervezet számára hasznos legszélesebb frekvencia tartományban működik.
A normál edzés 40-45%-os hatásfokával szemben a Power Board az izomrostok 100%-át megmozgatja a reflex jellegű mozgásnak köszönhetően. A vibráció hatására a szervezet sokkal intenzívebb mozgást végez, mert az edzés során használt sebességfokozattól függően az izomrostok percenként 20-60-szor húzódnak össze és ernyednek el.  
A speciális gyakorlatoknak köszönhetően sokkal hatékonyabban edzhetők a belső izmok, így például szülés után gyorsabban nyerhető vissza az izmok tónusa és feszessége. Célzottan edzhetők a cellulitisz által sújtott területek (fenék, comb), illetve a lokális zsírlerakodás területei (has, derék) mert feszessé, formássá teszi az izmokat és fellazítja a bőr alatti zsírsejteket. Teljes fitness edzésre alkalmas, illetve kiváló eszköz bemelegítésre, izmok lazítására, nyújtására, az izomláz megelőzésére vagy megszüntetésére.
A Power Poard  a Te társad: cellulitisz kezelésre, méregtelenítésre, gyors és hatékony fogyasztásra, testformálásra, izomfejlesztésre, feszesítésre, bemelegítésre, teljes testet átmozgató edzésre, zsírégetésre, edzés utáni levezetésre.
Ha fogyni szeretnél
Komplex hatásmechanizmusa egyidejűleg több oldalról is megtámadja a zsírlerakódásokat. Növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést, gyorsabban égnek el a kalóriák az edzéseken kívül is! Hormonális folyamatokat indít el, amelyek beindítják a zsírégetést. Aktiválja a zsírbontásért felelős hormon termelődését. A méreganyagok távozásával simává és feszessé varázsolja a bőrt a problémás területeken is. A fogyás mellett a mozgásszervek egészségét is növeli a mozgásterápiás hatások révén.
Ha ülőmunkát végzel
Tíz perc munkahelyi szünet elegendő a teljes testizomzat átmozgatására. Egyidejűleg növeli a szervezet boldogsághormon szintjét, de csökkenti a stressz hormont. Erősíti a gerinc melletti izmokat, mely az ülőmunka során a porckorong kopás, porckorong-sérv a gerincferdülés megelőzésében rendkívül fontos szerepet játszik. Fokozza a vérkeringést és a nyirokkeringést javítja az agyi vérellátást, ami hatékonyabb szellemi aktivitást eredményez.
A KÉSZÜLÉK 2014 JÚNIUSÁBAN MAGYARORSZÁGON VÁSÁROLTUK. ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN VAN, EGÉSZSÉGÜGYI OKOKBÓL ALIG VOLT HASZNÁLVA. EREDETI DOBOZBAN AZ ÖSSZES TARTOZÉKÁVAL (SZÁMLÁVAL) KEDVEZMÉNYES ÁRON ELADÓ.
JELENLEGI ÚJ ÁRA 259 EZER FT.
A könyvek és képregények postája 7000 ft felett ingyenes!! 20 kg-ig
 Személyesen átvehető Budapest 13. kerületében ELŐRE MEGBESZÉLT IDŐBEN ÉS HELYEN.  
A KÉSZÜLÉKET SÚLYA MIATT (18 KG) NEM POSTÁZOM!

Jelenlegi ára: 94 900 Ft
Az aukció vége: 2019-07-19 15:38 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése