2016. november 27., vasárnap

A hobbit trilógia (moziváltozatok gyűjteménye 12BD - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

A hobbit trilógia (moziváltozatok gyűjteménye, 6 BD3D + 6 BD)
Bolti ára 20990Ft...
A J. R. R. Tolkien örök klasszikusa, A hobbit nyomán készült filmtrilógia első részében, A hobbit: Váratlan utazásban a címszereplő Zsákos Bilbó hatalmas küldetésre vállalkozik: ő, Gandalf varázsló és tizenhárom törp Tölgypajzsos Thorinnal az élükön elindul, hogy visszahódítsa az elveszett törp királyságot, Erebort a rettenetes sárkánytól, Smaugtól. Útjuk a Vadonon és veszedelmes vidékeken át vezet, ahol koboldok, orkok és halálos vargok élnek, valamint egy rejtélyes és sötét alak, akit csak Feketemágus néven ismernek.
A kalandok során a jámbor Zsákos Bilbó nemcsak olyan fokú leleményt és bátorságot fedez fel magában, amely még őt is meglepi, de egy „ drágaság”, egy gyűrű is a birtokába kerül, amely egész Középfölde sorsát meghatározhatja, még ha neki erről még sejtése sin cs.
A doboz tartalmazza a bármilyen Blu-rayTM lejátszón lejátszható 2D változatot is.
Extrák:
Váratlan Utazás:
10 kulisszák mögé kalauzoló dokumentumfilmmel
Tegyél utazást a kulisszák mögé Peter Jackson rendezővel, aki személyesen kalauzol végig A hobbit készítésének kalandjain. Csatlakozz hozzá a munkálatok kezdetétől, látogass el Hobbitfalvára, keresd fel a forgatási helyszíneket, tudd meg, hogyan tolta egyre kijjebb a filmezés technikai határait, kísérd végig a vörös szőnyegen a tíz részletes videoblogban, amelyet a rendező kimondottan a rajongóknak készített.
Smaug pusztasága:
Dokumentumfilm - PETER JACKSONNAL A FORGATÁSON: Ismerkedj meg a film kihívásaival és nehézségeivel, látogass el a rendezővel a Bakacsinerdőbe, Tóvárosba és Suhatagba, hogy lásd, hogyan készültek a film legintenzívebb kulcsjelenetei. - MAGYAR FELIRATTAL
Werkfilm (így készült) - WERK VIDEÓK: Kövesd nyomon a mozifilm és a ze! ne születését - MAGYAR FELIRATTAL
Kisfilm - ÚJ-ZÉLAND: KÖZÉPFÖLDE OTTHONA, 2. RÉSZ - MAGYAR FELIRATTAL
új bontatlan magyar kiadás a képek a termékről készültek...

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2016-12-03 02:33 . A hobbit trilógia (moziváltozatok gyűjteménye 12BD - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése