2015. október 27., kedd

Babzsák ülőke puff MINECRAFT Creeper mintával - Jelenlegi ára: 6 900 Ft


Minecraft Creeper mintás babzsák puff.
A töltet polisztirol.
A huzat levehető, mosható.
Mérete: 40 x 40cm
Ha az aukció zárásakor nem tudsz gépnél lenni, de nem szeretnél lemaradni az aukcióról, akkor ajánlom a figyelmedbe az automata licitet.
"Az automatikus licitálás segítségével nem kell folyamatosan figyelned, hogy mikor licitál valaki túl téged egy aukción. Az automatikus licitálás funkció a nevedben folyamatosan túllicitálja a többi felhasználó ajánlatát, egészen addig, amíg a valamelyikük által ajánlott összeg el nem éri a te maximális licitedet. Az automatikus licitálás mindig a lehető legkisebb összeggel emeli a tétet, így éppen csak magasabb összeget kínál, mint a korábbi ajánlatodat túllicitáló.
Add meg a maximális licitedet (azt az összeget, amennyit még elfogadhatónak tartasz az adott termékért) az adott mezőbe és kattints a Licitálás gombra! "Nem számolok fel csomagolási és egyéb költséget a feladási díjon kívül, csak a mindenkori aktuális postai díjszabás szerinti összeget.
Kérem, hogy az adásvételt maximum 2 hét alatt rendezzük. Ha ennyi idő alatt nem sikerül, akkor sajnos negatív értékelést írok.
Több termék vásárlásánál természetesen egy csomagban küldöm a termékeket, a feladási díj az összsúlyuktól függ.
Gyűjtögetni lehet, de ebben az esetben maximum 2 hét elteltével kérem rendezni az addig megnyert termékek árát (a feladási díjat az utolsó megnyert termék árával kell utalni).
Licitálás, vásárlás előtt, kérlek olvasd el a "Saját oldalam"-ban leírtakat, amelyből sok hasznos információt tudhatsz meg és elkerülhetjük a későbbi félreértéseket..

Jelenlegi ára: 6 900 Ft
Az aukció vége: 2015-11-17 20:31 . Babzsák ülőke puff MINECRAFT Creeper mintával - Jelenlegi ára: 6 900 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése