2015. augusztus 31., hétfő

Piroska és a farkas társasjáték - Jelenlegi ára: 2 600 Ft


6 éves kortól, 2 játékosnak.
Vidám bújócska az erdő fái közt. A játékosok Piroska és a farkas szerepébe bújnak. Piroska kalácsot, bort és virágot visz a nagymamának, miközben a farkas szeretné őt meglepni és jól ráijeszteni…
Piroska célja:  Bort vesz magához a játéktábla egyik sarokmezején, a kék színűn, majd kalácsot a fehér sarokmezőn, s végül virágot szed a nagymamának a játéktábla közepén látható virágos rétről. Közben nagyon vigyáz, hogy úgy lépkedjen, hogy véletlenül se láthassa meg őt a Farkas. S ha már a virág is megvan, akkor hamar visszamegy a piros színű sarokmezőre, s máris megnyerte a játékot.
A Farkas célja:  A Farkas célja, hogy megpillantsa Piroskát, s jól ráijesszen. Ha ez sikerül neki, megnyerte a játékot. A Farkas akkor pillantja meg Piroskát, ha a kettőjük tartózkodási helye közti egyenes vonal nem halad át egyetlen fás mez! őn sem. Tehát a Farkasnak elég a győzelemhez csupán megpillantania Piroskát.
Magyar szabállyal. Nagy dobozos. Az egyik fának hiányzik a fele, de stabilan megáll így is. Az egyik figuratalpat más színűvel pótoltam.
ALKU NINCS!
Még több márkás játék az aukcióim között!
Átvehető: Budapest IX. ker. -ben (közel a körúthoz és a Kálvin térhez), Veresegyházán vagy postai úton.     

Jelenlegi ára: 2 600 Ft
Az aukció vége: 2015-09-22 07:35 . Piroska és a farkas társasjáték - Jelenlegi ára: 2 600 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése