2015. augusztus 31., hétfő

Chanson Miracle víz ionizátor, lúgos víz készítő - Jelenlegi ára: 89 900 Ft

Eladó egy Chanson Miracle típusú víztisztító és ionizáló berendezés, lúgos víz készítő készülék, ajándékkal, Budapesten.
Csapra, vízvezetékrendszerre szerelve ionizált, oxigéndús, nehézfémektől és mérgező anyagoktól mentes, lúgos vagy savas vizet állít elő.
2011 októberében vettem, akkori ára 277 ezer forint volt.
Még mindig az egyik legjobb márka. Az ionizáció hét fokozatban állítható. Négy lúgos, egy semleges, és két savas fokozat választható. Több funkciós LCD képernyő szövegekkel és grafikákkal: filter-élettartam, óra, a választott fokozat pH értéke, "túl magas vízhőmérséklet", "alacsony nyomás" riasztás, nyelv választás, zárolás.
Minden tartozékával, dobozával, papírjaival.
Adok hozzá ajándékba egy új vízszűrő patront, melynek ára 16 ezer forint.
Mivel víztisztító berendezés után volt kötve, a felszereléséhez és mű! ködtetéséhez szükséges alkatrészeket nem használtam fel, ezek az új tulajdonos rendelkezésére állnak.
Boráros térnél kipróbálható.
Egy kis elmélet:
A berendezés az ionizált vizet a csapvíz többszöri szűrésével, klórmentesítésével, majd elektromos szétválasztásával állítja elő. Az elektromos vízbontás során lúgos és savas, eltolt pH-értékű vizet kapunk. Az általunk elfogyasztott legtöbb élelmiszer, élelmiszer-adalék, valamint egyes gyógyszerek a szervezet pH-ját savas irányba tolják el. Ídeális helyzetben a szervezetünk képes kompenzálni, azaz rendelkezik megfelelő alkálitartalékokkal. Ha nem, az hosszú távon kedvezőtlen hatással lehet a szervezet számára, számtalan egészségügyi probléma kialakulását eredményezheti. Az alkáli ionizált víz kiválóan lúgosítja a szervezetet, segít fenntartani szervezetünk egészséges sav-bázis egyensúlyát. A lúgos vízben a! negatív töltés dominál (egy oxigén és egy hidrogén ato! mból álló OH- ion), ezáltal kiválóan alkalmas arra, hogy a testünkben levő töltéshiányos szabad gyököket megkösse, azaz nagyon jó antioxidáns hatással is bír.


Jelenlegi ára: 89 900 Ft
Az aukció vége: 2015-09-21 21:36 . Chanson Miracle víz ionizátor, lúgos víz készítő - Jelenlegi ára: 89 900 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése