2022. május 27., péntek

DELIMANO Air Fryer Star olaj nélküli fritőz - fehér - Jelenlegi ára: 19 990 Ft

Air Fryer Star olaj nélküli fritőz
Ízletes fogások tocsogó olaj nélkül - a Delimano Air Fryer Star a jól bevált forrólevegős technológiával süti meg kedvenc ételeidet, így azok egészségesebbek, ám ellenállhatatlanul ropogósak, finomak is lesznek. 3, 5 literes sütőkosarában 1350 W teljesítményen sül az étel. Vigyél sikerre számtalan receptet! 30 perces időzítővel, tapadásmentes bevonattal, 80-200 ° C közötti sütési hőmérséklettel.
Süss egészségesebben - olaj nélkül vagy minimális olajjal
Bemutatjuk a Delimano Air Fryer Star készüléket, amely nagyszerű kiegészítője lesz a konyhádnak, ha célod, hogy egészségesebb és finomabb ételek készüljenek kevesebb zsiradékkal. A forrólevegős sütés manapság rendkívül népszerű, mert így kímélő ételek kerülhetnek az asztalra – bár kevesebb olajjal készültek, ugyanolyan ropogósak, mintha bő olajban sültek volna - és legalább annyira finomak is.
Sütőkosár családi adagokhoz
A 30 perces időzítővel rendelkező Delimano Air Fryer Star 3, 5 literes sütőkosara hatalmas,  ráadásul a tálcája is kivehető. Ez az egyszerűen kezelhető készülék meggyőző teljesítménnyel segít neked a főzésben. Akár húst, akár zöldségeket készítesz (de péksüteményt is süthetsz benne), a tányérra kerülő étel aranybarna és finom lesz. A Delimano Air Fryer Star sokkal biztonságosabb, kényelmesebb és hatékonyabb,  mint egy hagyományos olajsütő vagy a nagy sütőd: nincs zsírban tocsogó étel, nem terjeng  kellemetlen szag a konyhában és minden gyorsabban el is készül.
Sokoldalú, gyors és kényelmes
A Delimano Air Fryer Star segítségével könnyen készíthetsz egy adag kívül ropogós, belül omlós házi sült krumplit, de ez a sokoldalú készülék ennél sokkal többre képes. Elkészítheted vele a család kedvenc panírozott ételeinek egészségesebb változatát, például rántott csirkét és húst, de süthesz benne halat, hamburgert, pizzát és fagyasztott ételeket is, vagy akár édes péksüteményeket.  Ételmelegítéshez is tökéletes választás.
Magas hőmérsékleten a ropogós végeredményért
A titok a rendkívül forró levegő,  amely a gyors keringetésnek köszönhetően kívül egyenletes aranybarnára pirítja az alapanyagokat - anélkül, hogy kiszárítaná őket. Ráadásul gyorsabban, mint a hagyományos sütők. A Delimano Air Fryer Star léghőmérséklete 80-200 ° C között állítható be.
Könnyen kezelhető és biztonságos
A készülék a két tárcsával nagyon egyszerűen beállítható:
időtartam - belső tárcsa
sütési hőmérséklet - külső tárcsa
Automatikus kikapcsolás - amikor az étel elkészül, a készülék hangjelzéssel figyelmeztet, így nem kell folyamatosan mellette lenned. Ezenkívül, amikor az időzítő lejár, a gép automatikusan kikapcsol, hogy az étel ne égjen meg, a készülék pedig ne melegedjen túl. A Delimano Air Fryer Star szilikonlábakon áll, ami gondoskodik a készülék stabilitásáról.  A fogantyú nem melegszik fel,  így az elkészült ételt az égési sérülés kockázata nélkül veheted ki a gépből.
A tisztítását is egyszerűbbé tettük
A Delimano Air Fryer Star kosara és tálcája tapadásmentes bevonattal készült, ezért az étel nem tapad a felületükre, és a tisztításuk gyerekjáték. A kosár és a kivehető tálca mosogatógépben is tisztítható,  így az Air Fryer Star elmosogatása ugyanolyan könnyű, mint a használata.
A Delimano egyik legnépszerűbb terméke
Csatlakozz a több mint 1 millió elégedett Delimano Air Fryer tulajdonos táborához - indulj egy olyan kulináris kalandra, amely segít az életmódbeli céljaid elérésében, miközben azt eszel, amit szeretsz. Garantáljuk, hogy a kompakt és stílusos Air Fryer Star gyorsan a háztartásod kedvenc készülékévé válik. Modern színei minden konyhához passzolnak.  


Jelenlegi ára: 19 990 Ft
Az aukció vége: 2022-05-28 02:33 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése