2022. március 2., szerda

Összeesküvés-elmélet (szinkronizált változat) - Mel Gibson, Julia Roberts, Patrick Stewart - új - Jelenlegi ára: 1 990 F

Új, celofános!
Hang (borító alapján):  magyar, angol, lengyel
Felirat (borító alapján):  magyar,  angol, román, bolgár, észt, lengyel, lett
Összeesküvés-elmélet
(Conspiracy Theory)
Rendező:  Richard Donner
Szereplők:  Mel Gibson, Julia Roberts, Patrick Stewart
Leírás:
Jerry (Mel Gibson) taxisofőrként rója New York utcáit. Különböző összeesküvés-elméletek megszállotja, melyekkel utasait is előszeretettel traktálja. Amikor nem a volán mögül terjeszti zavarosnak tűnő gondolatait, akkor papírra veti őket, és saját kis újságot szerkeszt belőlük. Elméleteivel egy fiatal ügyvédnő, Alice (Julia Roberts) figyelmét is megpróbálja magára vonni. Hamarosan azonban a titkosszolgálatok egyik pszichiátere, Dr. Jonas elrabolja, és Jerry számára egyre egyértelműbbé válik, hogy minden, amit eddig hitt és gondolt, az létezik. Feszült macska-egér játék veszi kezdetét, és egyetlen esélye a túlélésre, ha Alice-t is meggyőzi az igazáról, és együtt összerakják a kirakós darabkáit.
Extrák: lásd a mellékelt képeket.
 
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni.
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra.

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2022-03-03 01:29 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése