2021. március 31., szerda

Ryan közlegény megmentése (2 DVD) Tom Hanks digibook - feliratos - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Tartalom:
A normandiai partraszállás történetét meséli el Steven Spielberg lélegzetelállítóan hatásos filmje egy eddig nem ismert szemszögből. A film öt Oscar díjat nyert, a legjobb rendezés mellett a fényképezésért, a filmvágásért, a hangért és a hang effekt vágásért. Most, a normandiai partraszállás 60. évfordulójának évében különleges, extra változatban jelenik meg újra a film!
John Miller hadnagy embereivel különleges feladatot kap az amerikai kormány legmagasabb köreitől: életük kockáztatásával hatoljanak át az ellenséges vonalakon, találjanak meg egy James Ryan nevű közlegényt és élve menekítsék ki a pokolból. Az őrültnek tűnő küldetésnek nagyon is emberi és érthető okai vannak. James, a Ryan család legkisebbik fia az egyetlen a négy fiútestvér közül, aki még életben van.
Három bátyja a hazáért vesztette életét a frontvonalban - az amerikai katonai vezetés úgy érzi: köteles mindent megtenni azért, hogy a hősi halált halt katonák édesanyjának ne egy negyedik posztumusz hősi érdemérmet kelljen átnyújtaniuk, hanem a hírt, hogy James életben van és hazafelé tart...
 
JÁTÉKIDŐ:
163 perc
GYÁRTÁSI ÉV:
1998
HANGOK:
 - angol - 5. 1 (DD)
FELIRATOK:
magyar, angol


Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2021-04-01 02:31 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése