2020. október 27., kedd

Cica Cicás Macskás Macska mintájú mintás Egérpad - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Mókus mintás mintájú Egérpad puha csuklótámasszal 4 féle Állat állatos boci tehén Cica Cicás Macskás Macska  cicákkal mókus mókusos ábrás ábra mintás Egérpad, mintájú Egérpadok
Mind vadi ÚJ, FÓLIÁS, akár ajándéknak is tökéletes!
Méret: 230 x 190 x 3 mm-es mind.
 
Puha Szilikon Memóriaszivacsos Csuklótámasszal !
 
Az itt lévő mintákat külföldről szállíttatom egyből a Te címedre  INGYEN SZÁLLÍTÁSSAL + GARANCIÁVAL ! ; )
Van Budapesten sok egyéb filmes, játékos, ANIME, sorozat mintás egérpad raktáron is!:
Pl.: One Piece, Dragon Ball, Naruto, GTA 5, LOL azaz Leauge of Legends, Ki vagy Doki, Pán Péter, Kalandra Fel, + tudok még Karib Tenger Kalózati, Star Wars, Pokemon, Pálmafás Csajos, Madagaszkár Pingvinjei, Némó, stb.!  Nézz szét, s keresd őket termékeim között!  
Sőt küldhetsz egyedi képet, fotót is, egyedi mintás egérpadokhoz, ugyanilyen áron,  szállítási költség nélkül, s kb. 1 hónapos szállítási idővel, garanciával, előre utalással !
Nézz szét a többi HASONLÓ / egyedi termékeim között is! ; )))
+ Posta + Fizetés:
BUDAPESTEN RAKTÁRON LÉVŐ termékek esetén:
Mindig frissítem az adatlapokon, miből épp mennyi van Budapesten, s látod, hogy az van-e odaírva, hogy még X darab van-e belőle Budapesten vagy se..!:
Ha személyesen veszed át akkor élőben is ráérsz fizetni és mintát választani, különben a posta +500 HUF. Több Budapesten lévő termék vásárlásánál a postaköltséget természetesen össze lehet vonni a magyar posta szerinti súlyarányosan, pl. 2 egérpad szállítása is 500 HUF összesen ajánlva. Ilyenkor 2-3 nap a szállítási idő, s előre utalás után adom fel magyar postán mindig ajánlva.
KÜLFÖLDRŐL ÉRKEZŐ termékek esetén:
Aminél nem azt írom, hogy Budapesten még XY darab raktáron, azokat mind csak külföldről tudom behozatni az alábbi szerintem elég kedvező feltételek szerint:
A postaköltség MINDIG INGYENES, akármennyit is rendelsz! Előre utalás után indítom a csomagod egyből az általad megadott címre. A szállítási idő kb. 1 hónap ( azért ilyen lassú mert ingyenes, de ha fizetsz többet érte, akkor természetesen fel lehet gyorsítani a szállítást akár pár munkanapra is! ) ! Nem kell aggódni, csak biztos beszállítóktól rendelek, s ezen felül is + GARANCIÁT ADOK a csomagod megérkezésére!
MIUTÁN VÁSÁROLTÁL:  
1.:  Te jelentkezz 3 napon belül e-mailben miután leütötted a terméket !
2.:  Írd meg Te mikor jönnél érte (nekem szinte bármikor jó, a Kosztolányitól kb. 5 percre vagyok, s személyes átvétel esetében átvételkor is ráér fizetni! ), avagy, hogy pontosan hova postázzam, + egy aktuális telefonszámot is írj, mert a vatera által küldött adatok nem mindig szoktak aktuálisak lenni! Az én adataim, mindig aktuálisak,  amiket automatikusan vásárlás után fog küldeni a vatera, pl. e-mail, telefonszám, bankszámlaszám !!
3.: Akár így vagy úgy, de 5 napon belül egyenlítsd ki a vételárat, különben negatívat adok, hacsak nem beszélünk meg mást!
A vatera is elküldi automatán az aktuális banki adataimat, de ha írsz egy e-mailt, oda is megírom szívesen, ahova amikor utalsz, akkor a saját vatera azonosítódat a tárgy mezőbe mindig írd hozzá banki utalásnál, hogy egyértelműen be tudjam azonosítani, s miután elutaltad a pénzt szólj pl. emailben, hogy elutaltad, és hogy pontosan melyik mintát is kéred (ha több féle van) !

Jelenlegi ára: 1 499 Ft
Az aukció vége: 2020-10-28 08:32 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése