2020. szeptember 29., kedd

Fo-Ti gyökér He-Shou-Wu 1000 mg (180db.) - Jelenlegi ára: 3 850 Ft

Adagolása:  Felnőtteknek naponta egy (1) gyorsan felszívódó kapszulát kell bevenni, lehetőleg étkezés közben.
A kínai hiedelem szerint a He Shou Wo akkor került először felhasználásra, mikor egy falusi ember azt tapasztalta, hogy a haja színe és szexuális ereje visszatért a fogyasztása után. Ezért aztán a Fo-Ti „ élet elixírként” és „ fiatalító tonikként” került be a köztudatba.
A kínai folklórban számos anekdota és varázslatos gyógyulás kötődik a Fo-Ti-hez, melyek jelentős részét a nyugati tudomány is alátámasztotta.
Például, a Fo-Ti a hiedelem szerint a terméketlenség kezelésére is alkalmas. A mechanizmus lényege ismeretlen, azonban a Fo-Ti állatkísérletekben növelte a vörösvérsejtek mennyiségét, valamint az LDL koleszterin szintet is csökkentette, ami a magas vérnyomás és a különféle szív-és érrendszeri megbetegedések egyik fő okozója (pl. érelmeszesedés).  1, 2 A Fo-Ti antioxidánsok forrásaként erősíti az immunrendszert is, növeli a vörösvérsejtek számát, és antibakteriális hatással is rendelkezik.
Az LDL koleszterin szint csökkentése és ezzel párhuzamosan a vörösvérsejtek számának növelése, valamint az immunrendszer erősítése javítja a véráramlást a nemi szervek felé, ez pedig magyarázat lehet a Fo-Ti erekcióra és terméketlenségre gyakorolt kedvező hatására.
Állatkísérletek során kimutatták, hogy a Fo-Ti a memóriát is javíthatja, emberekkel végzett kutatások pedig bebizonyították, hogy a Fo-Ti gyenge gyulladáscsökkentőként is hatásos.
Még érdekesebb, hogy a Fo-Ti fehérje-cukor komplexeket, azaz lektineket tartalmaz, (anthraquinonok, foszfolipidek) melyek megelőzhetik a szívbetegségeket, mivel megakadályozzák a vérrögök kialakulását. Ezzel egyébként A Fo-Ti a magas vérnyomás ellen is hatásos védelmet nyújt.  3
A kínai gyógyászatban a Fo-Ti-t az öregedés és az elgyengülés, valamint a fertőző betegségek és a különféle folyások kezelésére alkalmazták. Hashajtó hatása miatt székrekedés ellen is alkalmazták.
A Fo-Ti fogyasztása nők számára különösen hatásos lehet, mivel normalizálja az ösztrogénszintet is.  4
Mikor van rá szükség és mik a hiánytünetei?
Mivel nem esszenciális, nincsenek hiánytünetei és szükséges napi bevitel sincs megállapítva.
Fent említett hatásainál, valamint biztonságosságánál fogva bárki hasznát láthatja a Fo-Ti szedésének.

Jelenlegi ára: 3 850 Ft
Az aukció vége: 2020-09-29 22:37 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése