2020. július 27., hétfő

Sony Playstation 3-4 (PS3, PS4) Move / Motion kontroller (fagyi) 9.990Ft! - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Gyári, eredeti Sony Playstation 3-4 (PS3, PS4) Move kontroller (fagyi) model: CECH-ZCM1E, gyári Sony csuklópánttal. Használható PS3 és PS4 konzolokhoz egyaránt.
 
2 DB VÁSÁRLÁS ESETÉN AJÁNDÉK HAMA DUPLA FAGYI TÖLTŐ- DOKKOLÓ (lsd. 3. kép)!
 
 
Irányítsd a játékokat egyszerűen, természetesen és még realisztikusabban a PlayStation Move mozgásérzékelős kontroller segítségével! A meghökkentően precíz technológiának hála a konzol rendkívül pontosan érzékeli az irányító térbeli helyét és elmozdulását, így mindegy, hogy finom táncmozdulatokat, pontos szúrásokat, vagy gyors kanyarokat hajtasz végre, a PlayStation Move kiváló társad lesz a videojátékok bármely műfajában, élményekben gazdag szórakozást nyújtva!
A legprecízebb mozgásérzékelős kontroller — A PlayStation Move kontrolleren található gömb és a PlayStation Eye segítségével a konzol hihetetlen pontossággal követi majd a játékos mozdulatait a tér minden irányában. Egy időben négy darab PlayStation Move kontroller használható a PlayStation 3 és PlayStation 4 konzolokkal, a játékosok pedig könnyen megkülönböztetik azokat az egyedi színváltó gömböknek hála!
Természetesebb irányítás — Minden korosztály könnyen elsajátítja a kontroller használatát, hiszen a gombok helyett a mozdulatokra épülő koncepció természetesebb élményt és egyszerű kezelhetőséget garantál kicsik és nagyok számára egyaránt. Kardozz, táncolj, verekedj, lőj vagy vezess autót az életben is használt mozdulatokkal! A videojátékok által nyújtott élményt a Move Navigation kontrollerrel, a Move Sharp Shooter Gunnal, illetve a Move Racing Wheel kormány kiegészítőkkel igazán élethűvé varázsolhatod.
Beépített újratölthető akkumulátor — A PlayStation Move kontroller egyetlen töltéssel több órán keresztül használható, az újratöltéshez pedig csak csatlakoztatnod kell azt PlayStation 3 konzolodra, a mini USB kábel segítségével.
A PlayStation Move használatához PlayStation Camera szükséges. (A termékeim között megtalálható. )
 
HA MÁS KONZOLTERMÉKRE VAN SZÜKSÉG, NÉZD MEG A TÖBBI TERMÉKEM!
 
 
NINCS MINIMÁLÁR!
 
További információk és vásárlási feltételek:
A termék tesztelt, kifogástalanul működik. A fénykép a meghirdetett termékről készült. Posta előre utalás esetén működik, a posta költségről kérdezz, a Magyar Posta díjszabása az irányadó. Foxpost automata megoldható.
Személyes átvétel Budapesten a Teleki térnél, 3. emeletről (lift nincs) a vevő felelősségére szállítható.  
 
A vásárló részéről elvárom a KAPCSOLATFELVÉTELT, a leütést követő 3 munkanapon belül.
A tranzakció / üzlet LEBONYOLÍTÁSÁT, a leütést követő 10 munkanapon belül.
Az ÉRTÉKELÉS megtételét a leütést követő 15 munkanapon belül.
Heti egyszer postázok, általában tárgyhét szombaton. Ha tárgyhét szombatig, a postázásig jóváírásra
kerül a vételár a számlán még tárgyhéten feladom a terméket, egyébként csak a következő heti postával küldöm.
Licitálás után alku NINCS.
A vásárlási feltételektől eltérni csak közös megegyezés alapján lehet.
 

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2020-07-28 10:29 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése