2019. november 26., kedd

Baba kislány ruha csomag - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó a képen létható kislány ruha baba csomag.
A csomag tartalma: 1 db kisruha, 5 db nadrág, 3 db napozó, 1 db poló, 2 db kardigán, 3 db pulcsi, 2 db hosszú ujjú rugi, 5 db ujjatlan rugi. Az ár az összesre vonatkozik, a csomagot nem bontom meg.
Vegyes méret, kb. 56, 62, 68, 74 méretek. Van ami többet használt, van ami kevesebbet. előfordulnak ki nem mosható foltok, de nem nagyon jellemző.
A terméknél lévő szállítási költség csak hozzávetőleges alapdíj, melyre még 600 Ft kiszállási díjat számolnak fel. Pontos szállítási költséget csomagolás után tudok mondani, mert függ a csomag súlyától és méretétől is. Több termék vásárlása esetén egybecsomagolás lehetséges, így az össz súly lesz a mérvadó.
30. 000 Ft feletti vásárlás esetén a postaköltséget én fizetem!
Kedves vásárlók, licitálók!
Az eladásra kínált termékek többnyire használtak, így előfordulhat, hogy kisebb karcok, foltok, apróbb sérülések lehetnek rajtuk. A feltűnően kirívó eseteket igyekszem jelezni! Amennyiben valamit nem vettem észre kérlek jelezd és keresünk mindenki számára megfelelő megoldást!
Nézd meg a többi termékemet is hátha találsz számodra megfelelő dolgot.
Termékeimet folyamatosan töltöm fel!
Jelen pillanatban Minden termékemet csak személyesen tudom átadni lakcímemen, Veresegyházon előre egyeztetett időpontban, VAGY csak DPD Vatera futárral ( ahhoz nem kell előre nyomtatni címkét, nincs nyomtatóm) tudom megoldani a szállítást. Ajánlott levélként, egyéb postai úton NEM tudok postázni jelen pillanatban.
Kérlek ezek tudomásulvétele alapján vásárolj és az értékelés során is tartsd ezt szem előtt!
UTÁNVÉTTEL NEM KÜLDÖK CSOMAGOT!!
A megvásárolt termékért kérlek 3 napon belül jelentkezz! Max. 2 hét áll rendelkezésedre, hogy a megvásárolt terméket kifizesd, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítom a terméket. Nem szeretnék hetekig a pénzre várni!
Ha licitálás után megnyertél egy terméket, de van még további termék licit alatt, akkor azt bevárjuk, de erről mindenképpen szólj nekem.
Szabadidőmből és saját pénzemből a megvásárolt terméket nem szállítom házhoz!
Felesleges licitálással és vásárlással elveszed másoktól a lehetőséget és az eladónak ezzel kárt okozol! Licitet nem törlök!!!!! !
Köszönöm figyelmedet és megértésedet!
Szeretettel visszavárlak!

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2019-12-17 18:29 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése