2019. október 30., szerda

KUTYASZÁLLÍTÓ BOX RELAXDAYS, XXL,107.5 X 71 X 80 CM, ÚJ! - Jelenlegi ára: 24 990 Ft

A szobakennel vagy kutyaszállító box ideális akár odahaza, utazásokon, állatorvosnál vagy akár kiállításokon. Bármilyen helyzetben, amikor a kutyust biztonságos helyen szeretnénk tudni. Könnyedén és gyorsan összecsukható, vagy felállítható, ezáltal teljesen helytakarékos. Két ajtóval és biztonsági zárral felszerelve, tökéletes biztonságot nyújt és ideális minden esetben. Az ajtók a hosszabbik és a rövidebbik oldalon is megtalálhatók, így minden helyzetben, szűkebb térben, mint például autó csomagtartójában is biztosan nyithatók. Tetején fogantyú a könnyebb szállítás érdekében. A tálca könnyen és gyorsan tisztítható, így biztosítva, a háziállatok, macskák vagy kutyák szükséges higiéniáját.
A rács, minőségi fémből készült porszórt fekete színben. Strapabíró festésnek köszönhetően kiválóan megbirkózik a kölyök kutyák rágásaival. Az erős rácsos szerkezet megfelelő szellőzést, ugyanakkor biztonságos méretének köszönhetően nem tud sehova beszorulni kisállatunk.
Sokoldalúan használható a kutyaszállító box autóba, lakásba. Ajánljuk több kis kutya, macska vagy egy felnőtt kutya szállításához. Ezek a szállítóboxok ideálisak otthonra, lakásba is, ha szükséges az állat időszakos elkülönítése. Az ilyen kutyaboxokat előszeretettel használják utazáshoz, mivel könnyen behelyezhetők az autó csomagterébe csukott állapotban, majd kinyithatók odabent. Ezzel a szűkebb ajtajú autókhoz is kiválóan használhatók. Otthon összecsukva lapra szerelten könnyen, kis helyen tárolható, mikor épp nincs rá szükségünk.
Ezen kívül a nemcsak kutya szállításához, hanem egyéb kisállat tartására is alkalmas különböző versenyeken, bemutatókon, rendezvényeken, mivel biztonságos és stabil szerkezet.
Teljes mérete (H*SZ*M): 107. 5 x 76 x 80 cm
Zárható első és oldalsó ajtó
Egyszerű nyitás és zárás
Gyorsan összecsukható, kinyitható
A fogantyú anyaga: műanyag
Ellenőrzött termék, doboza ragasztott.

Jelenlegi ára: 24 990 Ft
Az aukció vége: 2019-11-19 12:29 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése