2019. július 24., szerda

LG SK5 Új 2.1 Hangprojektor Fekete Euronics Garanciás ! - Jelenlegi ára: 44 990 Ft

LG SK5 2. 1 Hangprojektor, Új, 2019. 06. 17-én Euronicsben vásárolták, vásárlástól számított 2 év Gyári LG Garanciával, fekete színben, dobozában összes tartozékával eladó ! Fix áras termék azonnal elvihető 44. 990ft-ért !
A terméket máshol is áruljuk, ezért vásárlás előtt kérem érdeklődj, hogy megvan-e még!
Ismerje meg a háromdimenziós térhangzás élményét !
Merüljön el az otthoni mozizás élményében a DTS Virtual: X hangsugárzókkal. Az LG SK5 hangprojektor háromdimenziós térhangzást biztosít, tartalomtól függetlenül. Ennek köszönhetően átadhatja magát a szélesebb, magasabb és magával ragadóbb hangzás élményének akár kedvenc TV-műsora vagy sportmérkőzése esetén is.  
Nagy felbontású zenelejátszás, élethű hangzás:
Mára a digitális zene képessé vált a nagyobb mintavételezési sebességnek és bitmélységnek köszönhetően, a hangzást pontosabbá, a hallgatást pedig még élvezetesebbé tenni. A Hi-Res audio tanúsítvánnyal rendelkező hangprojektorok veszteségmentesen képesek sztereó hangot lejátszani akár 96 kHz / 24 bites minőségben is.  
Adaptív hangvezérlés:
Az akciófilmekhez, drámákhoz, sportközvetítésekhez, zenékhez és még az éjszakai hírekhez is külön hangprofil tartozik – így nem kell mindegyiket ugyanúgy hallgatnia: az adaptív hangvezérlés beazonosítja a lejátszott tartalom stílusát, és automatikusan a hangüzemmódot az ideális tartalomhallgatási élményhez igazítja.
Irányítsa tévéje távirányítójával:
Az LG hangprojektorához távirányító is tartozik, de a felhasználóbarát kezelhetőség érdekében az Ön saját TV-je távirányítójával is vezérelheti 


Jelenlegi ára: 44 990 Ft
Az aukció vége: 2019-08-14 14:09 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése