2018. augusztus 27., hétfő

DENON DJ PULT 2 CD / DN 2000F MKII CSÚCS MÍNŐSÉGI KÉSZÜLÉK! - Jelenlegi ára: 19 900 Ft


DENON DJ PULT DN-2000F MKII  2 FIÓKOS CD LEJÁTSZÓVAL CSÚCS MÍNŐSÉGI KÉSZÜLÉK! NAGYON KEVESET HASZNÁLT HIBÁTLAN MŰKÖDÉSSEL GYÁRI DOBOZÁBAN ELADÓ! KÉPEKEN - VIDEÓN IS LÁTHATÓ JÓ ÁLLAPOTA!
A KIJELZŐJÉN A SZÁZAD MÁSODPERC IS ÉLESSEN LÁTSZIK DE A FÉNYKÉPEZŐGÉPEM-EGYBEN A KAMERÁM IS, KÉPTELEN RÖGZITENI A GYORS PÖRGÉSE MIATT!   
LÁSD VIDEOMÓN KÉPEIMEN ÁLLAPOTÁT-MŰKÖDÉSÉT!
ITT NEM ÉRHET CSALÓDÁS! MEGBÍZHATÓ HELYRŐL VÁSÁROLSZ! PROFI ELADÓTÓL-TÖBB MINT 1000-ELADÁS ELÉGEDETT VÁSÁRLOKTÓL KAPOTT POZITÍV ÉRTÉKELÉSEK!!!  
 Fontos! Garanciát-szavatosságot, hirdetett termékeimre nem vállalok! Itt nem zsákba macskát vásárol! A posta előtt videofelvétel készül minden termékemről, melyet a You-tube-ra feltöltöm, és megtekinthető működése- állapota a küldött link bemásolása után! Profi eladótól megbízható helyről vásárol! Tekintse meg értékelésem több ezer eladás után! Az esetleges szállítás során keletkező sérülésnél is a szállítmányozó felé felhasználható! Szóval, ha megkapod is olyannak kell lennie, mint most, amit a képen látsz! Érvényes licit után, kérheted az aukció zárását, hogy ne keljen akár több hetet várni a hirdetés lejártáig! A szállítást illetően a vevőé a választás, és a felelősség egyaránt, mert erre garanciát nem vállalok!  Ahogy rendeled tőlem, úgy és olyan formában küldőm, ha kell törékenyként! Viszont alaposan becsomagolva küldőm!  

Jelenlegi ára: 19 900 Ft
Az aukció vége: 2018-09-16 14:22 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése