2017. december 28., csütörtök

Lenovo A2010 szép fóliás telo a dobozában full tartozékokkal - Jelenlegi ára: 17 990 Ft

Eladó! Lenovo A2010 független szép fóliás telefon a tartozékaival a dobozában full tartozékokkal! Tartozékai: Doboz, használati utasítás, aksi, adatkábel, sztereó headszet és a töltője! A képeken látható szép fóliás új állapotban az utolsó képen látható az összes tartozéka!  A képek a telefonról készültek és nézzétek is meg őket! Minden funkciója tökéletesen működik! Olcsó korrekt áron eladó!  
Amit tud: 5 Megapixel kamera,  videó felvétel HD-ban, autó fókusz, beépített GPS navigáció, JAVA támogatás,    bluetooth, mp3 lejátszó, bővíthető memória 32 GB-ig, rds Rádió, kihangosítás, 3. 5 jack kimenet hifire, fülesre, Android 5. 1. 1 oprációs rendszer, Wifi / WLAN ingyen internet, 4"5 nagy IPS kijelző, 4000 Mhz-res 4 magos proci, dupla kamera, videó hívás, 8 GB belső memória, 4G / LTE adatátvitel, NFC adatátvitel ..... . stb
A postázást a kedves vevővel egyeztetjük, hogy gyorsan oda is érjen!!!
Csak az licitáljon aki komolyan gondolja és rendezni tudja a vételárát max 5 napon belül! Ellenkező esetben negatív értékelés mellett újrahirdetem a terméket!!! Ha a fizetéssel vagy bármivel kapcsolatban kérdésed van tedd fel nyugodtan mert utólag reklamációt nem fogadok el! Sajnos 2012-tő utánvétellel telefont nem küldök el mert 4 ember átvert!!!
CSERE NEM ÉRDEKEL!!!      JÓ LICITÁLÁST KÍVÁNOK!!!

Jelenlegi ára: 17 990 Ft
Az aukció vége: 2018-01-17 18:46 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése