2017. október 29., vasárnap

NOKIA (microsoft) LUMIA 1520 " a legnagyobb-legerősebb 6col full hd,20mpx,független - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képeken látható 
https: //www. hwsw. hu/hirek/51497/nokia-lumia-1520-bemutato-teszt-okostelefon-phablet. html
Gyártó:  Nokia 
Modell:  Lumia 1520 
Leírás:  
Használd ki a helyet!  
A kültéren is kiválóan olvasható, hat hüvelykes, 1080p full HD kijelzővel, valamint az újratervezett kezdőképernyővel a lehető legjobban ki tudod használni az extra helyet.
Meséld el az izgalmas történeteidet!  
Mondd el a saját történeteidet a Nokia Storyteller, a képszerkesztő eszközök és egy 20 megapixeles, PureView kamera jóvoltából.
Háttér a kreativitáshoz.  
A napfényben is nagyszerűen olvasható, hat hüvelykes, szuperérzékeny full HD kijelzőjével a Nokia Lumia 1520 szinte tökéletes hátteret ad ahhoz, hogy minden izgalmat megoszthass barátaiddal, ismerőseiddel.
Amikor nem találod a szavakat.  
Készíts bámulatos fényképeket a 20 MP-es PureView kamerával, és hagyd, hogy a NokiaStoryteller történetekbe rendezze őket az interaktív HERE Maps használatával.
Folytasd ott, ahol abbahagytad!  
A Nokia Lumia 1520 egy igazán hatékony erőmű. A beépített Microsoft Office azt jelenti, hogy Word-, Excel- és Powerpoint-fájljaidat úgy tekintheted meg és szerkesztheted, hogy közben semmi sem veszik el az eredeti formátumukból. Mentsd el a dokumentumokat a SkyDrive szolgáltatásba, és térj vissza hozzájuk, amikor csak neked megfelelő.
Szórakoztató fényképek.  
Meséld el izgalmasan a történeteidet a nagy felbontású fényképek újrakeretezésével és újravágásával. Adj hozzájuk képfeliratokat, és fedezd fel a kreatív hatások és szűrők széles tárházát, valamint az exkluzív fényképszerkesztő eszközöket.
A Windows Phone 8 még nagyobbá válik.  
A Nokia Lumia 1520 telefonon a Windows Phone 8 összes exkluzív funkciója megtalálható, például az élő csempék és a Kapcsolatok. Sőt, ezek mind nagy képernyőre optimalizáltak, így a Windows Phone 8 rendszer használata még élvezetesebb.
Az üzlethez szabva.  
A Nokia Lumia 1520 egy bámulatos üzleti telefon beépített Microsoft Office szoftvercsomaggal, olyan elismert üzleti alkalmazásokkal, mint a Microsoft Exchange, az Office 365 és a Lync, valamint megnyugtató, vállalati szintű biztonsággal.  
Érintő cserére szorul ! 2-3 ezer ft-ér már lehet kapni hozzá, viszont nem találtam senkit aki kicserélné !
Tartozék nincs!
Hibásként alkatrésznek árulom !
A képek magukért beszélnek !
Ismerősnek hirdetem szivességből a terméket, nem vagyok szakmabeli. Ettől függetlenül próbálok mihamarabb kielégítő válaszokat adni a kérdésekre !
Állapotát a képeken láthatod !
Nézz szét nálam !!!
Villámár esetén állom a postát!!!
POSTA MEGOLDHATÓ !!!
Csak sima postai csomagba tudom feladni ! Természetesen ha a kedves vevő tudja rendelni, intézni magának a futárt akkor nagyon szívesen küldöm azzal is. De nekem nincs lehetőségem a rendelésre ill nyomtatásra !
Ha nemtetszik a termék vagy nincs pénzed rá  ne raboljuk egymás idejét lapozz tovább !!
Licit törlés és utólagos rekamáció nincs !!
Ha valami nemtiszta kérdezz!!!
Korrekt ajánlat esetén hajlandó vagyok hamarabb lezárni az aukciót !
Csakis kizárólag akkor licitálj a termékre:
ha van is rá pénzed
1 héten belül tudod fizetni( 1 hét után újra hirdetem a terméket ill ez esetben csakis kizárólag negatív értékeléssel tudom zárni az értékelést !!!!! !!!!! )
1, 5 héten belül lezárod az értékelést !!!  
Ezt kérem komolyan venni.  LINK EMBEREK KERÜLJENEK EL !!!!!
Akár ilyen-olyan utalványt vagy egyéb jegyet pl étkezési jegy utalvány-t beszámolok vagy elfogadok. de ezt a fajta igényedet licit előtt jelezd felém. Azt is hogy milyen összegről van szó és milyen fajta  jegy-utalvány

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-11-12 19:30 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése