2017. május 28., vasárnap

IXOS IC összekötő (RCA) kábel újszerű, keveset használt! - Jelenlegi ára: 6 250 Ft

TISZTELT AUKCIÓ FIGYELŐK ÉS FELHASZNÁLÓK! SZERETNÉM FELHÍVNI A FIGYELMET, HOGY A POSTAI FELADÁS AZ UTALÁS BEÉRKEZTÉT KÖVETŐ 2-3 MUNKANAPON BELÜL LEHETSÉGES, MIVEL SZÜLEIM POSTÁZZÁK A TERMÉKEIMET, AMI NÉMIKÉPP TÖBB IDŐT IGÉNYEL A MUNKÁJUK MIATT! KÉREM, HOGY EZT MINDENKI VEGYE FIGYELEMBE ÉS LEGYEN TÜRELEMMEL! AKI ELŐRE LÁTHATÓLAG LÁTJA, HOGY SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN VALAMIRE, KÉREM NE AZ UTOLSÓ PILLANATBAN KÖZÖLJE ill. VÁSÁROLJA MEG A TERMÉKE(I)MET! MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNÖM!
TÖBB TERMÉKEM EGYÜTTES VÁSÁRLÁSA ESETÉN TERMÉSZETESEN EGY, A SÚLYNAK MEGFELELŐ POSTAKÖLTSÉGET KELL FIZETNI, TEHÁT A VÁSÁROLT TERMÉKEK SZÁMA MINDEGY, MIVEL EGY POSTACSOMAGBAN FEL TUDOM ADNI!
Eladó a képeken látható IXOS márkájú IC (RCA) összekötő kábel, mellyel cd-lejátszót erősítővel vagy előerősítőt végfokkal (végerősítővel) ill. egyéb eszközöket lehet összekötni.
Hossza 102 cm
Hangja amolyan régebbi típusú Harman Kardon erősítőkéhez hasonlító nyugodt, kellemes, magasakban nem túlzó, és mélyekben sem túl sok.
Nem egy High-End kábel, de az ára sem annyi. Belépő szintű kábel, amolyan alsó-közép kategória. Valahol az eredeti csomagolása is meg van, ha megtalálom, természetesen azt is adom hozzá.
CSERE KÖSZÖNÖM NEM ÉRDEKEL!
Fizetéssel és áru átvétellel kapcsolatos információk az utolsó képen olvashatóak!
A postaköltség jelen esetben nem 750 Ft, hanem csak 565 Ft ajánlott levélként postázva!


Jelenlegi ára: 6 250 Ft
Az aukció vége: 2017-06-18 06:13 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése