2017. január 22., vasárnap

Predator / Ragadozó Limitált fej kiadás 3D Blu-ray díszdoboz (ÚJ, bontatlan) - Jelenlegi ára: 38 990 Ft


Ragadozó - Limitált predator fej díszdobozos kiadás
3D+2D Blu-ray - A kiadvány egy BD3D-t tartalmaz, amely 2D-ben is lejátszható.
A doboz bontatlan, de a celofán kissé sérült!
Termékleírás:
A különlegesen képzett kommandót egy dél-amerikai dzsungelbe vezénylik, hogy felkutassák és kimentsék bajba jutott társaikat - akik a környéken tűntek el és akik egy ideje nem adnak életjelet. A veszélyes terepen rutinosan mozognak a minden lehetséges veszélyre felkészült férfiak, ám az igazi fenyegetést nem a vadállatok, nem az embertelen éghajlat és környezet, de nem is fegyveres terroristák jelentik, hanem egy titokzatos, arctalan lény, akiről csak akkor vesznek tudomást, amikor már majdnem késő.
A láthatatlan teremtmény sorra végez áldozataival, de nem a bosszú hajtja, hanem a puszta vadászszenvedély: egy másik bolygó lakója ő, aki azért látogatott a földre, hogy trófeákat gyűjtsön.
A megfogyatkozott kommandó utolsó tagjai elkeseredett harcot vívnak az idegennel, aki erőben, ügyességben és technikai felszereltségben jóval az emberek felett áll, s így szinte lehetetlen legyőzni. Szinte...
Vásárlási feltételek:
KAPCSOLATFELVÉTEL:  
Kérem leendő vásárlóimat, hogy a vásárlást követően maximum 4 napon belül jelentkezzenek, ha lehet e-mailben (de általában telefonon is elérhető vagyok), és maximum 10 napon belül rendezzék a vásárlást. (Ettől akkor áll módomban eltekinteni, ha ELŐRE jelzik, hogy később tudnának csak fizetni).  
FIZETÉS:  
A vételárat és a postaköltséget minden esetben előre kérem az általam megadott bankszámlaszámra, az összeg érkezését követően legkésőbb 1-3 munkanapon postázom is a küldeményt.  
POSTÁZÁS:  
A postaköltséget minden esetben feltüntetem a terméklapon a Szállítási és garanciális feltételek résznél. Az AJÁNLOTT postázást részesítem előnyben, kérésre ettől eltérhetek,  utánvéttel viszont nem küldök.  Több termék vásárlása esetén a postaköltség természetesen kevesebb, a pontos összeget kérésre meg tudom írni.  
CSOMAGOLÁSI KÖLTSÉG:  
Nem számítok fel, ennek ellenére nagyon precízen csomagolok!: ) 
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:  
- Veszprémben munkaidő után rugalmasan
- Székesfehérrváron munkaidőben fix helyen


Jelenlegi ára: 38 990 Ft
Az aukció vége: 2017-02-11 17:29 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése