2017. január 24., kedd

Dr. Strangelove, avagy... ÚJ, Szinkronos / Silent Running (Néma futás) Feliratos, 1971 Új Blu-rayek - Jelenlegi ára: 4 5


Dr. Strangelove, avagy rájöttem, hogy nem kell félni a bombától, meg is lehet szeretni - 4500 Ft 
Silent Running (Néma futás) - 4500 Ft 
Külön-külön is megvásárolhatóak. Megrendelés után (vagy előtte) emailben vagy itt üzenetben lehet jelezni, mely filmet szeretné megvásárolni.
A fotók a termékről készültek. Azonnal átvehető bármelyik Négyes metró megállóban.
Sok filmet hirdetek most.
Ha postai úton kéri a terméket, akkor sokat spórolhat a postaköltségen, mivel több termék rendelése esetén egyben postázok. A vatera valamennyi rendeléshezkülön-külön felszámolja a postaköltséget, de ezt nem kell figyelembe venni, mivel egy csomagban fogom postázni a filmeket, így a postköltség jóval kedvezőbb lesz.
Most akciós postaköltséggel!
______________________
Dr. Strangelove
Stanley Kubrick filmje.  
Új, eredeti,  bontatlan Blu-ray.
Hang:  magyar 5. 1, angol 5. 1 stb.  
Felirat:  magyar, angol stb.  
Region free, tehát hazai lejátszókhoz is passzol.
Tartalom:  
Egy amerikai légitámaszpont vezetője betegesen rögeszmés: azt hiszi, a kommunisták Amerika elpusztítására készülnek, ezért útnak indítja bombázóit a Szovjetunió ellen. Az amerikai elnök - tudomást szerezve az őrült tábornok szörnyű tettéről - azonnal felveszi a kapcsolatot az oroszokkal, akik elárulják, hogy szinte semmit sem tehetnek: ha országukat bármilyen támadás éri, egy leállíthatatlan automatika azonnal atomcsapást intéz az Egyesült Államokra.
A film akkor készült, amikor a világnak először kellett komolyan szembenézni egy atomháború lehetőségével - a kubai rakétaválság, a Kennedy-gyilkosság és a vietnámi háború kezdetének kora ez. Kubrick kíméletlen szatírája nem csak szellemisége és háborúellenes üzenete miatt örökérvényű, hanem technikai újításai, képi világa révén is. Talán a legjellemzőbb példa a film hatására, hogy amikor Ronald Reagan első elnöki napját töltötte a Fehér Házban, megkérdezte kísérőitől, miért nem mutatják meg neki a stratégiai tanácskozótermet, ahonnan a nemzetközi hadviselés irányítható. A személyzet zavarba jött, ugyanis ez a terem csak Kubrick filmjében létezett, a valóságban nem - de a rendező annyira tökéletesen és hatásosan ábrázolta a filmben, hogy Reagan valóságosnak gondolta, mint ahogy bizonyára sokan mások is.
_____________________________
 
Silent Running (Néma futás) c. sci-fi film, 1971. Főszerepben Bruce Dern.
Eredeti, új, bontatlan Blu-ray magyar felirattal.  
Hang: angol, olasz, japán, orosz, portugál, spanyol
Felirat:  magyar, angol stb.  
(Region B, tehát hazai lejátszókhoz is passzol. )
Tartalom:  
A Föld növényvilága kipusztult, már csak mesterségesen létrehozott kertekben élnek növények. Egy űrhajó személyzete azt a parancsot kapja, hogy szabaduljanak meg a hajón felépített kertektől (végképp kipusztítva ezzel a növényeket), és térjenek vissza a Földre. Az egyik űrhajós fellázad a parancs ellen.  


Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2017-02-13 17:03 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése