2016. augusztus 28., vasárnap

Ulefone gw01 okosóra - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Eladó egy okos óra. Kibontva és kipróbálva volt egyébként teljesen új.
A lenti szöveget nem én írtam csupán az óra bemutatására szántam:
A készülék háza rozsdamentes acélból készült, a cserélhető - ezáltal is egyedi külsőt megteremtő - bőrszíj könnyed mozdulattal levehető, illetve ne feledjük az IPS megjelenítő modult sem, mely tökéletes megjelenését adja meg a modellnek.
xtra funkciókkal, alvás monitorozóval, ülés emlékeztetővel és valós idejű pulzusmérő funkcióival a sport és az egészséges életvitel szerelmeseinek lehet remek, hű társa, miközben a menürendszer tökéletességével mindennapjaink kényelmét is megkönnyítheti, és rendkívül pontos adatokat szolgáltat számunkra.
Vagyis, nem csupán a szép designt és kedvező külső megjelenést érdemes megemlíteni az órával kapcsolatban, hiszen annak funkcionalitása is kategórián felülinek nevezhető - ami elsősorban az extra funkciók megjelenésében és a menürendszer tökéletességében figyelhető meg.
Az órában ugyanis számos extra szolgáltatást találhatunk: az alvás-monitorozó, a lépésszámláló mellé még itt egy, valós idejű pulzusmérő is, amely a fejlett technológiának köszönhetően rendkívül pontos adatokat bocsájt a felhasználók rendelkezésére.
Bluetooth 4-es verziót építettek a 64MB RAM-mal és 128MB-os tárhellyel felszerelt órába, melyet ennek segítségével akár telefonként is használhatunk: fogadhatunk és kezdeményezhetünk is róla hívásokat, telefonkönyv applikáiójával pedig még rendszerezhetjük is ezeket.
A szokásos, okos eszközöktől elvárt funkciók – mint a zenelejátszó, az e-mail és közösségi oldalak, chat funkciók (Facebook, Twitter, We chat, Whats App), az ébresztő, a stopper és a naptár kezelés és értesítés kijelzés mellé még UV – és testhőmérséklet el lenőrző funkciót is telepítettek a gyár! tói – melyekkel azért – valljuk be - nem sok okos óra rendelkezik!

Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 21:40 . Ulefone gw01 okosóra - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése