2016. május 31., kedd

Respisense Ditto Mobil Babafigyelő - Jelenlegi ára: 23 000 Ft

Eladó szinte teljesen új ( alig 1 hetet használt) pelenkára csíptethető miniatűr mobil babafigyelő készülék, mely csendben érzékeli a baba hasi mozgását. Ennek kimaradása vagy elmaradása esetén, stimulálja a babát a légzésre, illetve hangjelzéssel riasztja a szülőket, amennyiben ez eléri a 20 másodpercet.
A RESPISENSE bárhol használható, ahol a baba elalszik, legyen az kiságy, babahordozó, babakocsi vagy akár a nagyszülő karja.
Együttalvó babák vagy több kisbaba egy kiságyban való altatása esetén is biztonságosan használható, vagy akár a mama mellett,  nem kell anyukának babája biztonságáért aggódnia, ha véletlenül az éjjeli szoptatás alatt együtt elaludna a babájával.
További jellemzői: megkülönböztetett alvó/nyugalmi funkció,  Tummy Touch™ téves riasztás védelem (a helytelen felhelyezést jelzi), gyenge elem visszajelzés, kétféle érzékelés érzékenység (n! ormál/magas), övcsipeszbe épített érzékelő.
Könnyű (500gr) elemmel működik, mely otthon könnyedén cserélhető, a gyári doboz a használati útmutatón túl, tartalmaz egy tartalék elemet is!

Jelenlegi ára: 23 000 Ft
Az aukció vége: 2016-06-21 15:28 . Respisense Ditto Mobil Babafigyelő - Jelenlegi ára: 23 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése